El passat dissabte 9 de juny a partir de les 18h, més de 600 alumnes d’escoles de música de les comarques de Girona participaren a la vuitena edició del Festival SIMFONIC. Els concerts es van celebrar a diferents espais de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals. Espai Jazz Academy vam fer la nostra Audició de fi de curs.

 

La ciutat de Girona va acollir Espaijazz a la Fundació Valvi, i aquí podeu veure les fotos

EspaiJazz Cd 2018

Ja tenim aquí el CD d’aquest any! Podeu sentir (i descarregar si voleu) el vostre tema o el d’altres companys. Us tornem a felicitar pel treball i us encoratgem a continuar treballant per fer música! Salut!

Aquí podeu veure també les fotos de la gravació

• El dia 9 de juny a les 18h més de 5.000 estudiants d’ escoles de música realitzaran més de 100 concerts simultanis a Catalunya i Balears.
• Enguany es realitzaran 10 concerts a la comarca de Girona.
• El reconegut cor Barcelona Gospel Messengers és el padrí d’aquesta vuitena edició. En el seu honor, a les 19.00 hores, la cançó “Oh Happy Day!” sonarà simultàniament a tots els concerts.

Audició de Nadal ESPAIJAZZ al SUNSET de Girona

ESPAI JAZZ
Cicle Jazz de les escoles

En la tradicional audició de Nadal presentaran la feina feta al primer trimestre, amb una gran diversitat d’edats, repertoris i nivells: joves promeses que fan les primeres incursions en el jazz i alumnes de nivell intermig i avançat. Els alumnes, junt als professors, tocaran música de Monk, Davis, Rollins, i alguna sorpresa. Fins i tot, alguna composició dels alumnes més avançats!

David Poblete coordinació
David Bondia saxo
Iñaki Caparrós guitarra
Anna Fusté baix

El proper dimecres 21 juny de 2017 a la tarda i nit, es celebrarà el DIA DE LA MÚSICA al Sunset de Girona, amb els concerts a la terrassa. Allà estarem!

A les 18.00 h COMBOS ELLA FITGERALD i SARA VAUGHN – Escola Espai Jazz
Susanna Martínez (cant), Marina Duch (cant), Agnès Cabezas (cant), David Poblete (piano i coordinació) i Genís Romero (bateria).

 • Contacte

  Espai Jazz per l'estudi & interpretació

  Aula de Salt:

  C/ Sant Romà, 27
  17190 Salt, Girona

  Aula de Bescanó:

  C/ Beat Buch, 17
  17162 Bescanó, Girona
 • Situació

 • Jazz Academy · Espai Jazz, Estudi i interpretació. Salt, Girona

  DavidPoblete.com · Músico multi-instumentista y educador de Jazz.
  Músico multi-instumentista y educador de Jazz

   

  anbimedia · Disseny Gràfic, Disseny Web, Fotografia...