David Poblete  |  Director

Músic multiinstrumentista i Psicòleg Col.31254. Llicenciat en Música, estètica i Historia de l’Art, obté un màster i DEA (Diploma d’estudis avançats) en musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment estudia orgue litúrgic amb en Josep Maria Escalona i piano clàssic amb en Joan Sadurní i en Gennady Dzubenko.

Actualment dirigeix el centre d’Estudis Musicals Espai Jazz Academy, a on acumula una llarga experiència com a pedagog, alhora que és professor de l’ETECAM (Escola tècnica de l’espectacle i Casa de la Música), a on imparteix les assignatures d’Història i coneixements musicals i professor de piano a l’Escola Municipal de Banyoles. A banda d’això, realitza concerts en format solista o amb els diversos projectes en els que participa. Ha enregistrat sis projectes com a productor, i ha participat en diversos més com a músic acompanyant. Actualment és el pianista de la cobla Orquestra La Selvatana.

 

David Bondia  |  Professor d’instruments de vent

Inicia els seus estudis musicals a l’edat de 14 anys al Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona: Grau Elemental i Grau mig de Clarinet (finalitza estudis l’any 1996, amb Mencions Honorífiques i Matrícula d’Honor), Grau Elemental i Grau mig de Saxo (finalitzats l’any 2000 , amb Mencions Honorífiques). De l’any 2002 al 2006, realitza estudis de Jazz i saxo al Taller de Músics de Músics Moderna de Banyoles amb Octavi Constans ). De l’any 2004-2007 fa també Estudis d’Armonia i Instrumentació amb el Mestre Lluís Vergés. De l’any 2008-2011 estudia saxo jazz al Conservatori de Música de Bellaterra amb Eladio Reinon. Ha participats en nombroses agrupacions de música: Cobla-Orquestra Selvamar (del 1994-1996 ), Cobla-Orquestra Marimba (1997-2000)
Cobla-Orquestra La Blanes (2001-2007), Cobla-Orquestra Costa Brava (del 2008-2012), i en l’actualitat, a la Cobla-Orquestra Montgrins, Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, premi nacional.

Esteve Dalmau  |  Professor d’instruments de corda

 

 

A banda del seu treball autodidacta, ha rebut classes de guitarra, harmonia, llenguatge musical i grup instrumental al Taller de Músics de Barcelona, amb professors com Vicenç Solsona, Vicenç Martí, Joan Chamorro o Jon Robles. Ha col·laborat i participat en diversos grups com: PAJARUS (Hard Rock) amb qui van ser premiats en el concurs SELVATICA 2000; el grup de pop-rock USO FRECUENTE; amb el grup de jazz-fusió “C-9” , amb repertori de composicions pròpies, són guanyadors del concurs  LLORET SO 2003, i el mateix any, i com a conseqüència del premi, publiquen el seu primer treball discogràfic “A ver cuanto se dobla antes de que se parta”, que inclou algunes de les composicions d’Esteve Dalmau; col·labora també amb el grup gironí de Rock català, “972” amb qui enregistren el disc “972 al Beach”; SOTO-DALMAU JAZZ DUET al costat del guitarrista Josep Soto amb qui interpretaven un programa de temes propis, obres clàssiques i  estàndards de jazz, arranjats per a guitarra elèctrica i guitarra clàssica; també formà part del grup de música experimental CARTOGRAFIA DEL CAOS. Desde 2009 fins 2011 formà part del grup de jazz-fusió  TARANNÀ, on va participar en l’enregistrament  del disc TARANNÀ+COBLA “ODA AL FOLKLORE” (2011), gràcies a  una beca AGITA concedida per el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Figueres. Tambè participa en l’enregistrament del disc “L’ERA D’AQUARI” (2013), de la mateixa formaciò. Actualment forma part del trio THE JEF PROJECT (Jazz progressiu), amb JuanMa Morer (bateria) i Fernando Morer (guitarra elèctrica); També forma part del duo ROCÍO PINTO & ESTEVE DALMAU, amb un repertori d’estàndards de música brasilera i adaptacions de temes de pop-rock per a guitarra i veu.