Un grup d’alumnes de l’escola Espai Jazz de Bescanó oferirà aquest dissabte a les sis de la tarda a l’Espai Gironès un concert gratuït que té la col·laboració de Fnac i que està inclòs dins la dotzena edició del Festival Simfònic. Es tracta d’una diada de 100 concerts simultanis i gratuïts en què participen més de 5.000 alumnes d’escoles de música de Catalunya i les illes Balears.

Veure noticia al punt diari

 

El proper dissabte 23 d’abril, dia de Sant Jordi, alumnes de l’Espai Jazz participaràn en un concert emmarcat en el context d’aquest dia tan especial. L’audició tindrà lloc a les 17:00 hrs. a la plaça de les Nacions. Us esperem!

Divendres 08/04/22, a les 20 h
Sunset Jazz Club, Girona

Després de gairebé dos anys sense poder acollir audicions de les escoles de música moderna amb les quals col·laborem, aquest esperat concert de final de trimestre d’Espai Jazz marcarà la represa del Cicle Jazz de les escoles.

Entrada lliure

Amb la millora de la mobilitat i l’ampliació dels horaris, tornem a centrar l’activitat en la presencialitat. Malgrat això però, l’opció de treballar ON-LINE es conserva i també permet combinar i flexibilitzar el treball presencial. Per aquest motiu, simplifiquem l’oferta de programes, oferint sempre la possibilitat de treball telemàtic.

D’altra banda, i com a resposta a nombroses sol.licituds i a la formació i experiència amb la que comptem, oferim un nou programa de caire Psicopedagògic a través de la música que busca abordar aspectes de l’aprenentatge, el creixement personal i les habilitats socials, mitjançant la música, els instruments musicals, la veu i el joc amb els instruments i la musicalització de contes.

Arran de la inaudita situació que estem vivint, l’Espai Jazz ha apostat clarament per la formació ON-LINE, com a resposta immediata als canvis socials que s’han produït durant els ultims tres mesos, però també com a proposta de futur, en un mòn cada vegada més connectat virtualment. Cada vegada tenim és més necessari oferir modalitats més sostenibles de funcionament. A nivell pràctic això es tradueix en un paquet de programes 100% online, un paquet de programes semi-presencials i el clàssic format presencial. D’aquesta forma, volem donar resposta als canvis transcorreguts, i alhora estar preparats per poder continuar oferint la nostra formació, davant de circunstàncies imprevisibles que dificultin la mobilitat.

L’Espai Jazz diposa d’una plataforma pròpia d’aprenentatge ON-LINE, en la qual cada alumne disposa de la seva àrea privada, a on podrà fer comentaris, desar els fitxers, partitures i d’altres, i alhora interactuar amb el professor. Això permet establir una comunicació fluida i ordenada, alhora que facilitar el seguiment de l’aprenentatge.

Fes-hi una ullada als programes aquí i descobreix quien és el que s’ajusta millor a les teves necessitats.

En les paraules d’en David Poblete “Enhorabona a tots els músics participants per la seva implicació, compromís i passió per la música, així com a les families que hi ha al darrere que ho fan possible. Es un luxe per nosaltres treballar amb persones així! Salut i bones festes a tots i a mantenir el bon treball!”

Veure les fotos

 

 

El passat dissabte 9 de juny a partir de les 18h, més de 600 alumnes d’escoles de música de les comarques de Girona participaren a la vuitena edició del Festival SIMFONIC. Els concerts es van celebrar a diferents espais de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals. Espai Jazz Academy vam fer la nostra Audició de fi de curs.

 

La ciutat de Girona va acollir Espaijazz a la Fundació Valvi, i aquí podeu veure les fotos

 • Contacte

  Espai Jazz per l'estudi & interpretació

  +34 617 920 891


  Aula de Bescanó:

  C/ Beat Buch, 17
  17162 Bescanó, Girona
 • Situació

 • Jazz Academy · Espai Jazz, Estudi i interpretació. Bescanó, Girona

  DavidPoblete.com · Músico multi-instumentista y educador de Jazz.
  Músico multi-instumentista y educador de Jazz

   

  anbimedia · Disseny Gràfic, Disseny Web, Fotografia...