• El dia 9 de juny a les 18h més de 5.000 estudiants d’ escoles de música realitzaran més de 100 concerts simultanis a Catalunya i Balears.
• Enguany es realitzaran 10 concerts a la comarca de Girona.
• El reconegut cor Barcelona Gospel Messengers és el padrí d’aquesta vuitena edició. En el seu honor, a les 19.00 hores, la cançó “Oh Happy Day!” sonarà simultàniament a tots els concerts.

El proper dissabte 9 de juny a partir de les 18h, més de 600 alumnes d’escoles de música de les comarques de Girona participaran a la vuitena edició del Festival SIMFONIC. Els concerts es celebren a diferents espais de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals.

 

La ciutat de Girona acollirà 7 concerts simultanis: cant coral a l’Auditori Josep Viader i als Banys Àrabs; música de cambra i orquestres a la Casa de Cultura de Girona i Museu d’Art de Girona; música clàssica i moderna a l’Espaicaixa; jazz a la Fundació Valvi i banda de música a MAC- Girona. Monestir de Sant Pere de Galligants.

A la mateixa hora , per aprofitar aquest gran dia de música per a tots, existeix la possibilitat d’anar a gaudir de cant coral a Figueres.

En aquesta vuitena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament del cor Barcelona Gospel Messengers , protagonista del videoclip de presentació del Festival. La cançó “Oh Happy Day!” sonaràel dia 19 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts.

La iniciativa SIMFONIC és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Podeu consultar els concerts que es realitzen a Girona:

Participants aquí

Informació completa Festival SIMFONIC: www.simfonic.org